O nas

KDO SMO

Podjetje SEKORTEL d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Smo družinsko podjetje, ki ima trenutno 5 zaposlenih.
Začetek sodelovanja s partnerjem Philips Business Communications sega v leto 1994, v katerem smo pridobili znanja in certifikate za zastopanje Philips na področju Slovenije.
Skozi leta tesnega partnerskega sodelovanja smo v letu 2000 postali glavni distributer Philips opreme na področju držav bivše Jugoslavije in Albanije. S tem smo sprejeli tudi visoke zahteve in standarde, ki jih postavlja Philips in ki si jih nenazadnje postavljamo tudi sami. Vsem našim strankam – kupcem zagotavljamo enako visoko raven proizvodov in storitev, kjerkoli smo prisotni.
V letu 2007 smo postali PLATINUM NEC-Philips partner, kar predstavlja najvišjo stopnjo partnerstva s podjetjem Nec-Philips.
V vseh letih smo ohranili status partnerstva z NEC-Philipsom na doseženem nivoju.

V letu 2010 smo se usmerili na področje implementacij telekomunikacijskih rešitev na najnovejših odprtih IP tehnologijah. Dodatne storitve, kot so dajanje v najem kapacitet, sistemov in aplikacij na področju informacijskih tehnologij, večletne izkušnje, številne reference, kreativnost in profesionalnost, zagotavljajo uspešno sodelovanje s partnerji in zadovoljstvo strank, ki z novimi tehnologijami prihranijo na času in denarju ter hkrati povečujejo efektivnost svojega osebja.

V letu 2010 je Sekortel postal ekskluzivni distributer Yealink IP terminalne opreme. Prevzem distributerstva je prineslo izzive in sicer; oblikovati dealersko mrežo za prodajo Yealink opreme, ter predvsem zagotoviti poslovno sodelovanje s Telekom operaterji, ki zaradi Centreks poslovnega modela predstavljajo največji prodajni potencial. Pri vseh operaterjih smo prestali proces testiranja, certificiranja, prilagoditev FW, ki optimalno ustreza njihovim platformam, ter ostalih modifikacij in customizacij (brendiranje, posebne zahteve,…). Glavni operaterji, ki tržijo Yealink telefonske aparate: Telekom Slovenije d.d., AMIS d.o.o. in T-2 d.o.o.

V letu 2011 smo z omenjenimi sklenili tudi pogodbe o dolgoročnem sodelovanju. Zaradi izjemno dobre in hitre prodaje Yealink aparatov smo v oktobru 2011, ob 10. obletnici Yealinka, na Kitajskem dobili priznanje za najboljšega distributerja (telekom operaterjem) v svetovnem merilu.

V letu 2012 smo postali PLATINUM Yealink partner (smo eden izmed samo šestih platinum distributerjev v svetu). Yealink je uvrščen med največjih pet proizvajalcev SIP terminalne opreme na svetu.

Dolgi naziv: SEKORTEL, telekomunikacijski inženiring, d.o.o.
Registrirano pri: Temeljnem sodišču v Ljubljani
Matična št.: 5780276
Davčna št.:
SI44833024
Osnovi kapital:
61.057,00 EUR

Poslovna banka: UniCredit Banka Slovenija d.d.
Sedež banke:
 Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, Slovenia
TRR:
SI56 2900 0000 3253 916
Swift:
BACXSI22

Uporabljamo piškotke, ki vam omogočajo najboljšo spletno izkušnjo. Če se strinjate, sprejemate uporabo piškotkov v skladu s našim pravilnikom.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katerokoli spletno stran lahko ta shranjuje ali pridobiva podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nastavljate svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih v naših sistemih ne moremo deaktivirati.

Za funkcionalnost te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec
  • PH_HPXY_CHECK

Zavračam vse storitve
Sprejmem vse storitve