O nas

KDO SMO

Sekortel d.o.o. je podjetje, ki že skoraj 30 let ponuja napredne rešitve za poslovno komuniciranje, kar so prepoznali tudi priznani proizvajalci VoIP opreme, ki so nas imenovali kot pooblaščeni in izključni distributer za področje Republike Slovenije in sosednjih držav.

Že več let imamo status Gold Distributer za Yealink VoIP izdelke na območju Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Makedonije, Kosova in Albanije. Svojim partnerjem v distribuciji in končnim kupcem nudimo VoIP rešitve z najboljšim razmerjem kakovosti, cen in možnosti na trgu. Naše večletne izkušnje, številne reference, kreativnost in profesionalni odnos zagotavljajo uspešno sodelovanje s partnerji in zadovoljstvo strank, ki z novimi tehnologijami varčujejo s časom in denarjem, hkrati pa povečujejo učinkovitost svojega osebja.

V letu 2010 je Sekortel postal ekskluzivni distributer Yealink IP terminalne opreme. Prevzem distributerstva je prineslo izzive in sicer; oblikovati dealersko mrežo za prodajo Yealink opreme, ter predvsem zagotoviti poslovno sodelovanje s telekomunikacijskimi operaterji, ki so zaradi Centreks poslovnega modela predstavljali največji prodajni potencial. Pri vseh operaterjih smo prestali proces testiranja, certificiranja, prilagoditev programske opreme, ki optimalno ustreza njihovim platformam, ter ostalih modifikacij in customizacij (brendiranje, posebne zahteve,…). Glavni operaterji, ki tržijo Yealink telefonske aparate v Sloveniji so Telekom Slovenije d.d., A1 d.o.o. in T-2 d.o.o.

V letu 2011 smo z omenjenimi sklenili tudi pogodbe o dolgoročnem sodelovanju. Zaradi izjemno dobre in hitre prodaje Yealink terminalov smo v oktobru 2011, ob 10. obletnici Yealinka, na Kitajskem že dobili priznanje za najboljšega distributerja (TK operaterjem) v svetovnem merilu. Vse te prodajne uspehe beležimo vse do današnjih dni.

Naš vsakodnevni stik z oddelki razvoja izdelkov, trženja in tehnične podpore v Yealinku pa nam omogoča, da kvalitetno podpremo naše partnerje v prizadevanjih, da bi bili bolj konkurenčni na hitro rastočem trgu VoIP komunikacij.

V začetku leta 2023 pa zastopništvo blagovne znamke Yealink za območje Slovenije prevzema Janus Trade d.o.o.

Dolgi naziv: SEKORTEL, telekomunikacijski inženiring, d.o.o.
Registrirano pri: Temeljnem sodišču v Ljubljani
Matična št.: 5780276
Davčna št.:
SI44833024
Osnovi kapital:
61.057,00 EUR

Poslovna banka: UniCredit Banka Slovenija d.d.
Sedež banke:
 Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, Slovenia
TRR:
SI56 2900 0000 3253 916
Swift:
BACXSI22

Uporabljamo piškotke, ki vam omogočajo najboljšo spletno izkušnjo. Če se strinjate, sprejemate uporabo piškotkov v skladu s našim pravilnikom.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katerokoli spletno stran lahko ta shranjuje ali pridobiva podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nastavljate svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih v naših sistemih ne moremo deaktivirati.

Za funkcionalnost te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec
  • PH_HPXY_CHECK

Zavračam vse storitve
Sprejmem vse storitve