Politika zasebnosti

Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://www.sekortel.eu

Katere osebne podatke in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Ko obiskovalci zapišejo komentarje na spletnem mestu, zberemo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentiranje, IP- naslov obiskovalca in uporabniški niz brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.
Storitvi Gravatar lahko posredujemo anonimiziran niz, ustvarjen z vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), da preverijo ali to storitev uporabljate. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy. Po potrditvi vašega komentarja je vaša profilna slika prikazana javno v sklopu vašega komentarja.

Mediji

Če nalagate slike na spletno mesto svetujemo, da se izogibate nalaganju slik z vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta namreč lahko prenesejo in pridobivajo vse podatke o lokaciji iz slik na spletni strani.

Kontaktni obrazci

Če nam pošljete sporočilo preko naših kontaktnih obrazcev bomo shranili vaše ime, telefonsko številko in e-poštni naslov, da bomo lahko kasneje komunicirali z vami. Te informacije ne bodo shranjene na naši spletni strain, posredovane bodo na naš e-poštni naslov.

Piškotki

Če pustite komentar na naši spletni strani, se lahko tudi odločite, da shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotkih. Namenjeni so vašemu udobju tako, da vam ni treba ponovno izpolniti podrobnosti, ko zapišete nov komentar. Ti piškotki so aktivni eno leto.
Če imate aktiven račun in se prijavite na to spletno mesto, avtomatsko nastavimo začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se briše, ko zaprete brskalnik.
Ko se prijavite na spletno stran, nastavimo več piškotkov, da shranite podatke za prijavo in izbrane nastavitve zaslona. Piškotki za prijavo so aktivni dva dni, možnosti piškotkov pa eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava aktivna dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.
Če urejate ali objavite članek, bo dodatni piškotek shranjen v vašem brskalniku. Ta piškotek ne vključuje osebnih podatkov in preprosto označuje identifikacijsko številko objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.
Več informacij najdete v našem centru zasebnosti.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelane vsebine (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal to drugo spletno mesto.
Ta spletna mesta lahko zbirajo vaše podatke, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretji osebi in nadzirajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analitika

Na naši spletni strani uporabljamo Google Analytics, da nam pomaga bolje razumeti, od kod prihajajo naši obiskovalci spletnih strani. Aplikacijo Google Analytics uporabljamo z možnostjo »Skriti IP«, zato ne moremo prepoznati zadnje okte vašega IP-naslova, kar nam posledično onemogoča razkriti vašo lokacijo. V našem Centru zasebnosti lahko onemogočite sledenje storitve Google Analytics.

S kom delimo vaše podatke

V primeru poizvedbe s strani pristojnih slovenskih pravosodnih organov smo obvezani deliti vse zahtevane osebne podatke. Če bi prejeli takšno zahtevo, bomo o tem obvestili osebo, katere podatke moramo posredovati.
Če samo obiščete našo spletno stran in pustite komentar ali nam pošljete sporočilo prek obrazca , vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali drugim podjetjem ali osebam, ki niso omenjene v pravilniku o piškotkih.

Kako dolgo zadržujemo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko avtomatsko prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržujemo v čakalni vrsti.
Za uporabnike, ki se prijavijo na naši spletni strain, shranjujemo tudi osebne podatke, ki jih imajo zapisane v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki si lahko kadarkoli ogledujejo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen spremembe uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest si lahko ogledajo in uredijo tudi te podatke.

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki

Če imate na naši spletni strani aktiviran račun ali ste pustili svoje komentarje lahko zahtevate, da prejmete datoteko z izvoženimi osebnimi podatki, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse vase osebne podatke, ki jih hranimo. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo podatke

Komentarje obiskovalcev je mogoče preveriti prek storitve za samodejno zaznavanje nezaželene pošte.

Naši kontaktni podatki

Sekortel d.o.o.
Telefon: (01) 560 25 00
E-naslov: sekortel@sekortel.eu
Poštni naslov: Sekortel d.o.o., Ribnik 8b, SI-1420 Trbovlje, Republika Slovenija

Dodatne informacije

Ime podjetja: Sekortel d.o.o.
Naslov: Ribnik 8b, SI-1420 Trbovlje
Registrirano pri: Temeljnem sodišču v Ljubljani
Matična št.: 5780276
Davčna št.: SI44833024
Osnovi kapital: 61.057,00 EUR
Poslovna banka: UniCredit Banka Slovenija d.d.
Naslov: Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana, Slovenija
IBAN: SI56 2900 0000 3253 916
Swift: BACXSI22

Kako zaščitimo vaše podatke

Vse vaše osebne podatke, ki jih moramo obdržati ali jih moramo obdržati za korespondenco z vami, hranimo v digitalni in papirni obliki na naših strežnikih in pisarniških arhivih. Naši strežniki in omrežje so zaščiteni z požarnim zidom, protivirusno / antimalware programsko opremo, gesli in šifriranjem, kjer je to mogoče. Pisarniški arhivi so v zaprtem prostoru, v zgradbi z nadzorom dostopa.

Drugo

Z uporabo spletne strani www.sekortel.eu se šteje, da je obiskovalec ves čas seznanjen z našo politiko zasebnosti, vključno s pravili o obdelavi osebnih podatkov in možnostmi uporabe piškotkov.
Sekortel d.o.o. si pridržuje pravico spremembe vsebine te spletne strani in ne odgovarja za morebitne posledice, ki bi se lahko pojavile zaradi teh sprememb.

Uporabljamo piškotke, ki vam omogočajo najboljšo spletno izkušnjo. Če se strinjate, sprejemate uporabo piškotkov v skladu s našim pravilnikom.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katerokoli spletno stran lahko ta shranjuje ali pridobiva podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nastavljate svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih v naših sistemih ne moremo deaktivirati.

Za funkcionalnost te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec
  • PH_HPXY_CHECK

Zavračam vse storitve
Sprejmem vse storitve