Piškotki

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne besedilne datoteke z podatki, ki jih je ustvarilo obiskano spletno mesto. Shranjeni so na računalniku obiskovalca, da uporabniku omogočajo dostop do različnih funkcij. Oba tipa piškotkov sejni in nesejni piškotki se uporabljajo na tej spletni strani (“stran”). Piškotek seje je začasno shranjen v pomnilniku računalnika, medtem ko obiskovalec brska po spletnem mestu. Ta piškotek se izbriše, ko uporabnik zapre svoj spletni brskalnik ali po preteku določenega časa (kar pomeni, da seja poteče). Nesejni piškotek pa ostane na računalniku obiskovalca, dokler se ne izbriše.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo, ker želimo izvedeti več o tem, kako obiskovalci komunicirajo z našo vsebino, od kod prihajajo obiskovalci in ker nam pomagajo izboljšati izkušnje ob obisku našega spletnega mesta.

Funkcionalnost spletnega mesta

Za nekatere funkcije na naši spletni strani uporabljamo stortive tretjih oseb, npr. ko obiščete stran z videoposnetki, ki so vstavljeni iz ali so povezani z YouTubom. Ti videoposnetki ali povezave (in katere koli druge vsebine dobaviteljev tretjih oseb) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb in za informacije o njihovi uporabi piškotkov se boste morali posvetovati s politikami teh spletnih mest.

Piškotki, ki jih uporabljamo:

Naša stran je zgrajena z WordPressom, ki uporablja nekaj tehničnih piškotkov (wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_, wordpress_sec, PH_HPXY_CHECK). Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih v naših sistemih ne moremo izklopiti.
Ta stran uporablja tudi Google Analytics, ki uporablja piškotke (_ga, _gid, _gat_gtag). Na skupni ravni piškotki shranjujejo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, vključno s številom prikazanih strani, od kod prihaja obiskovale, številom obiskov. Če piškotkov ne sprejmete, se ne shranjujejo nobeni podatki.

Kako zavrniti piškotke?

Piškotkov ne bomo uporabili za zbiranje osebnih podatkov o obiskovalcu.

Vendar lahko izberete, ali želite zavrniti ali blokirati piškotke, ki jih je nastavil www.sekortel.eu, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za podrobnejše informacije preberite “Pomoč” v vašem brskalniku. Upoštevajte, da večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke, zato, če ne želite, da se uporabljajo piškotki, bo morda potrebno ročno izbrisati ali blokirati piškotke. Tu so povezave kako jih izklopite v priljubljenih spletnih brskalnikih: FirefoxChromeSafari.

Informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih za mobilne telefone in o podrobnostih o zavrnitvi ali brisanju teh piškotkov preverite v priročniku za vaš mobilni telefon.

Uporabljamo piškotke, ki vam omogočajo najboljšo spletno izkušnjo. Če se strinjate, sprejemate uporabo piškotkov v skladu s našim pravilnikom.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katerokoli spletno stran lahko ta shranjuje ali pridobiva podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nastavljate svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih v naših sistemih ne moremo deaktivirati.

Za funkcionalnost te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec
  • PH_HPXY_CHECK

Zavračam vse storitve
Sprejmem vse storitve